Hét evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte

 Brussels Expo staat op 1 en 2 februari 2017 volledig in het teken van ontwerp, onderhoud, inrichting en beheer van de openbare ruimte.

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

  • Publiek: De beurs is voor beleidsvoerders en ambtenaren bij lokale en regionale overheden op het gebied van infrastructuur, openbare werken, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, groenvoorziening, huisvesting en milieu & sport.
  • Privaat: de beurs is vooral aantrekkelijk voor landschapsarchitecten, vormgevers, bouwkundige architecten, studiebureaus, planologen, studente

Beursvloer met innovaties en nieuwe ontwikkelingen

 

Bezoekers kunnen kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte en krijgen op de beursvloer een actueel beeld van alle denkbare producten op het gebied van openbare ruimte zoals: SpelenLicht, GroenWater & KlimaatStraatmeubilairBestrating en Verkeer & Mobiliteit.

Diegenen die op zoek zijn naar gesprekspartners om over visie, ontwerp, inrichting en beheer van openbare ruimte te klankborden, kunnen terecht bij de aanwezige studiebureaus op het gebied van Advies & Beheer en Landschapsarchitectuur & Ontwerp.

 

 

Waar en wanneer?

1 & 2 februari 2016, Brussels Expo | Paleis 3,Belgiëplein 1 - 1020 Brussel - www.brussels-expo.be

Openingstijden: 

Woensdag 1 februari 10.00 - 21.00
Donderdag 2 februari 10.00 - 17.00

Gratis toegang

Om de beurs GRATIS te kunnen bezoeken, kunt u zich hier registreren. U ontvangt dan direct op het door u opgegeven e-mailadres een voucher waarmee u op 1-2 februari 2017 gratis toegang heeft.