Boomfitanalyse

De juiste aanpak kan u veel kosten en ellende besparen. Een goed onderzoek ligt aan de basis van een goede analyse en het correcte advies.

Daarom ontwikkelden wij de boomfitanalyse. Dankzij deze analyse kunnen we perfect bepalen hoe uw boom zich gedraagt, leggen we oorzakelijke verbanden en zoeken we uit welke factoren uw bomen beïnvloeden. Na deze analyse bent u in staat om belangrijke en juiste keuzes te maken.

 

Wat is het verschil tussen onze boomfitanalyse en het gekende VTA of Visual Tree Assesment?

Een Visual Tree Assesment zal u enkel informatie verstrekken over de uiterlijke kenmerken van uw bomen. Daarmee ontdekt u nog niet waarom uw boom deze tekenen vertoont. Vartago gaat steeds een stapje verder!

Wat houdt onze boomfitanalyse in?
Hiervoor komen we bij u ter plaatse. We beoordelen het blad, de stam, de boomstructuur en de locatie. We voeren een kloptest uit, gaan na of uw boom aangetast is door infecties en nemen bodemstalen (optioneel) om de zuurtegraad van de bodem te bepalen.

U bekomt al een gedetailleerde diagnose via onze boomfitanalyse voor slechts 250 euro! (exclusief btw)

Wenst u een analyse van een volledig domein? Beschikt u over zeldzame of oudere bomen die deel uitmaken van een historisch park? Dan maken wij graag voor u een offerte op maat op, aangepast aan uw situatie!

Maak hier alvast uw afspraak of contacteer ons voor meer vrijblijvende informatie op het nummer +32 51 62 44 47