monumentale_beuk_Oosterzele_onderhoud bomen

Wij werken met gepassioneerde boomverzorgers die een verschil willen maken.  

Hebt u een voorliefde voor Bomen?  Hebt u een tuin waarin (meerdere) bomen een belangrijke rol spelen? Vaak speelden de bomen zelfs een doorslaggevend rol om hun huis destijds al dan niet te kopen. Hierdoor ligt de focus opde juiste aanpak vanuit een uitstekende kennis over bomen en minder dan op het financiële.  Zij zoeken hulp om hun bomen gezond en veilig te houden.

Enkel het beste voor uw boom is goed genoeg?  Daarom neemt u geen genoegen met de eerste de beste bomensnoeier? Eerdere contacten met boomverzorgers leerden u dat het moeilijk is om een afspraak te maken of dat het gewenste resultaat - zeker op langere termijn - niet bereikt werd. 

 

Herkent u één van de volgende scenario's?  

Uw bomen laten snoeien om ze eens "in orde te zetten".  U gaat er immers vanuit dat dit op tijd en stond eens "moet" gebeuren om ze veilig en in goeie conditie te hebben maar u weet niet goed bij wie u hiervoor moet zijn? En hoe weet u of u een goeie vakman in huis haalt?  Werken aan bomen zijn immers onomkeerbaar.

U wil grote bomen planten? Maar het is voor u een onmogelijke taak om een boom te kiezen, laat staan te planten? Er zijn er ook zoveel … . Waar moet je nu precies op letten? De hoogte, de breedte, welke bomen zijn vorstgevoelig? En waar kan u die grote bomen dan nog vinden?

U vroeg al raad aan snoeiers of tuiniers maar u krijgt telkens een ander antwoord? U krijgt langzaam het idee dat niemand het echt kent of maar wat aanmoddert. U wil het liefste een duidelijk antwoord met de garantie dat uw boom niet om zeep geholpen wordt. Het duurt immers lang voor een boom groot is.

U contacteerde al verschillende mensen, zonder reactie. En als er al iemand reageert dan blijkt het moeilijk afspreken. En dan blijkt uw afspraak zijn kat te sturen en dat is niet leuk want u nam er speciaal een dag verlof voor. 

U hebt schrik dat uw boom het niet redt na de verbouwingen? In het ergste geval staan ze in de weg. Sommige kunnen blijven staan maar u vreest dat de bouwwerken beschadiging zullen veroorzaken aan de wortels. De aannemer garandeert u nochtans dat het allemaal goed komt maar daar heeft u niet genoeg vertrouwen in?

Eén van uw bomen staat in de weg maar je zou hem  liever houden? Het is een pracht van een boom maar hij staat u echt in de weg. Mocht het mogelijk zijn dan zou u liever de boom verplanten, in uw eigen of naar een andere tuin. 

 

Wie heeft er voordeel bij een samenwerking met Vartago?

Particulieren die het beste voorhebben met hun bomen en kiezen voor gezonde én veilige bomen. Mensen die beseffen dat een goede diagnose belangrijk is om de juiste aanpak of ingreep te bepalen.


Landschapsarchitecten en tuinarchitecten die hun ontwerpen en scenario's naar het hoogste niveau willen brengen om gezonde en veilige bomen te garanderen aan hun klanten. U begrijpt maar al te goed dat een bomenarchitect een specifieke kennis ontwikkeld heeft die ook uw klanten ten goede kan komen.


Tuinaanleggers die het beste willen voor hun eigen klanten, bomen vragen immers een specifieke kennis. U durft de hulp van ons inroepen om uw klant en uw eigen bedrijf naar een hoger niveau te tillen. U bent bereid hierin te investeren door de bomen in onze handen te geven. Op die manier krijgen uw klanten de beste service.

Wil jij gezonde en veilige bomen in je tuin? 

Laat Vartago je helpen om op de meest efficiënte manier te kunnen geniet van uw bomen.

 Maak kennis met onze werkwijze of bel naar 051 62 44 47