Boomverzorging, park, Aalst, onderhoud, beheersplan

 

Vartago bezorgt u gezonde én veilige bomen.

Hier leest u wat mag verwachten van onze dienstverlening. Welke filosofie hierachter zit en wat ons anders maakt dan andere boomverzorgende bedrijven. Hoe pakken wij uw bomen aan?

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U hoeft zich geen vragen meer te stellen óf en wanneer uw bomen gesnoeid moeten worden. Je hebt aan ons een partner die niet alleen de bomen verzorgt maar ze ook opvolgt en je vragen beantwoord.

Een goede diagnose resulteert in de juiste aanpak. Alles start met een uitgebreide diagnose op basis van een hele reeks objectieve metingen op uw boom
Je ontvangt van ons een heldere en in mensentaal geschreven rapport, inclusief het passende advies.

De juiste boom kiezen voor de juiste plaats wordt een eitje. Met onze kennis over bomen kunnen we u - of uw architect - ondersteunen in het maken van de juiste keuze. Het is nu eenmaal niet alleen de hoogte van de boom die een rol speelt.

Wij reageren bliksemsnel op uw vraag. 1 x bellen of mailen is voldoende, U krijgt binnen 24 uur antwoord en als u contact neemt binnen de openingsuren, dan krijgt u onmiddellijk een afspraak.

Uw bomen blijven gezond, zelfs 10 jaar na de verbouwingen. U hebt aan ons een partner die u bijstaat tijdens de werken. We onderzoeken waar de pijnpunten liggen, maken een plan, en afspraken met uw architect en aannemers. Geen zorgen meer.

U moet geen bomen meer kappen en spaart de natuur, wanneer een boom toch weg moet. We bekijken eerst de mogelijkheid tot verplanten. U spaart de natuur en met een beetje geluk is uw boom nog iets waard ook.

 

Hoe kijken wij tegen uw bomen aan?

Bomen worden niet bij het minste probleem gekapt, zolang er een realistische kans is op genezing. Veel ziekten en aantastingen worden immers ten onrechte gezien als een bedreiging voor uw boom. De juiste kennis is dus noodzakelijk.

 

Voorkomen is beter dan genezen, ook bij bomen. Ons eigen ontwikkeld meet-systeem is erop gericht om een objectieve diagnose te maken van de gezondheid, vitaliteit en conditie van uw bomen. Een goede oplossing komt hiermee binnen handbereik.
 
Bomen hebben geen verzorging nodig, omstandigheden wel. Laat ons eerlijk zijn, veel bomen hebben ons niet nodig om te groeien. Maar het is net die groei die soms moet gestuurd worden. Bomen worden soms te groot, hinderlijk, onveilig of bereiken niet het beeld dat u ooit voor ogen had.
 
Laat u een hartoperatie doen door een huisdokter of een hartchirurg? Het antwoord hierop is duidelijk. Voor zulke zaken hebt u een specialist nodig. Zo ook voor uw bomen. Bomen kennen een andere fysiologie en biologie dan de andere planten in uw tuin. Een goede bomendokter of specialist ter zake is dus een noodzaak als u gezonde en veilige bomen wil. 

 

Wat doen we om u goed te bedienen?

U krijgt snel een afspraak en die worden nagekomen.  Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijk voor ons. U krijgt snel en adequaat antwoord op al uw vragen, per telefoon op per email. Werken met Vartago geeft geen gedoe en klanten worden niet vergeten. Als een afspraak om één of andere reden niet kan doorgaan, dan brengen we u onmiddellijk op de hoogte mét een voorstel voor een nieuwe datum. 

 

Geen gedoe achteraf. wij laten alles opgeruimd achter. 

 

Onze werkwijze kenmerkt zich door eerlijkheid en helderheid. Onze voorstellen zijn helder en onze aanpak doorzichtig. Je hebt recht op de waarheid, ook als is die niet rooskleurig. Wat je ziet is wat je krijgt.

 

Wat maakt ons uniek? 

Wij hebben een passie voor gezonde en veilige bomen. Die passie help ons om te blijven kijken naar hoe onze acties zich vertalen naar gezonde en/ of veilige bomen. En alles is geruggensteund door een degelijke achtergrond. Zo zijn onze medewerkers bvb European Treeworker, een landschapsarchitect, een bio ingenieur en ikzelf ben Bomendeskundige of European Tree Technician. 
 
Wij geloven in recht-door-zee. Ook als dat voor onze klanten - en zijn bomen - niet altijd even leuk is. Dat betekent dat je eerlijk te horen krijgt wat er met je bomen aan de hand is. We winden er geen doekjes om, ook al betekent dit dat we niets voor u kunnen doen. 
 
Situatieanalyse is onze kracht. We doorzien snel wat potentiële problemen zijn of de achterliggende oorzaak van de boomproblemen zijn. Waar nodig schakelen we de nodige apparatuur in om zaken te scannen of testen op stabiliteit, sterkte, fysiologische gebreken, … . En weten onze analyse om te zetten in concrete adviezen of acties waar de boom daadwerkelijk iets aanheeft. 

 

Je hebt hiermee een beter idee gekregen van de resultaten die je mag verwachten als je met ons samenwerkt. Wat onze filosofie en onze aanpak is. 

Ontdek nu onze diensten of maak direct een afspraak en bel 051 62 44 47