Het ontwerp van een groeiplaats voor bomen

Een boom kan u niet zomaar ergens neerplanten in een stad. Hij heeft genoeg groeiplaats nodig ondergronds om op een veilige en gezonde manier oud te worden.

Om het succes en een lange levensduur van een boom te garanderen, is het inrichten van een gezonde en goede standplaats onontbeerlijk.

 

 

Plan

Een draagkrachtige ondergrond voorzien, een waterdoorlaatbare top- en onderlaag creëren, het zijn slechts enkele items die Vartago mee opneemt in zijn groeiplaatsontwerp.

Vartago bestudeert elke situatie afzonderlijk omdat elke toestand uniek is. Welk materiaal kan er best worden gebruikt? Hoe kan de impact van wegen en verkeer geminimaliseerd worden?

Daarnaast onderzoekt Vartago eveneens andere elementen zoals: waterbeheer, zuurstofbeheer etc. om te bepalen of extra ingrepen noodzakelijk zijn.

Missie en doel

Vartago heeft een missie! Alles wat wij doen staat in teken van die missie. Ons codewoord is duurzaamheid. Wij zijn dan ook gespecialiseerd als boomarchitect én boomdokter.

Waar statistieken bomen nu slechts 14 jaar geven, daar wil Vartago er 140 jaar van maken. Dankzij onze kennis, expertise en knowhow kunnen we deze doelstelling behalen. Daar zijn we van overtuigd. Maar daarvoor moet u een beroep op ons doen!

 

Maak hier uw afspraak of contacteer ons voor meer vrijblijvende informatie op het nummer +32 51 62 44 47

 

 

 

Neem hier contact of bel ons onmiddellijk op 051 62 44 47