Een boombeheerplan en u behoud het overzicht.

 Omdat Vartago van bomen houdt, gaan wij met u graag een verbintenis aan!

Steden, gemeenten en overheidsinstanties beschikken vaak over mooie tuinen of parken met meerdere bomen. Vaak staan er waardevolle exemplaren tussen. Mooie oude eiken, en monumentale of ergoedboom, kortom, bomen die baat hebben bij een goede opvolging.

Wij beheren uw bomen via ons boomzorgplan

Vartago riep een 'boomzorgplan' in het leven. Bomen zijn namelijk onze zuurstofbron, filterende longen op deze aarde. Gigantische sponzen die wateroverlast kunnen voorkomen. Oudere bomen spelen hierin een veel belangrijker rol dan zijn jongere nazaten. Toch is het belangrijk om zorg te dragen voor elke boom.

Wat is ons boomzorgplan?

Dankzij ons boomzorgplan voorkomen wij mogelijke problemen of ziektes bij alle bomen. Door op frequente tijdstippen langs te komen, de bomen te verzorgen en tijdig aan een analyse te onderwerpen, zorgen we ervoor dat elke boom vitaal, gezond en veilig blijft.

Wij grijpen tijdig in waar nodig zodat problemen uitblijven.

Nu en in de toekomst

Vartago stelt een plan op. Hierin wordt de huidige situatie uitvoerig beschreven. Daarnaast ontdekt u hoe deze waardevolle groenzone er in de toekomst en dankzij het boomzorgplan zal uitzien.

U ontvangt een uitgebreide omschrijving en oplijsting van alle te verrichten acties om tot dit eindresultaat te komen. Zo kunnen wij of uw eigen groendienst voor de verzorging instaan. De snelheid waarmee u dit doel kan bereiken hangt af van de tijd en het budget dat u elk jaar kan besteden.

Garantie

Wij gaan met u de verbintenis aan dat de bomen u zullen overleven. U gaat met ons de verbintenis aan dat u meldt wanneer zich iets voordoet zoals stormschade, werkzaamheden enzovoort.

Dankzij dit boomzorgplan beschikt u eveneens over een 'persoonlijke adviseur'.
Vartago tot uw dienst. Altijd en overal!

 

Maak hier uw afspraak of contacteer ons voor meer vrijblijvende informatie op het nummer +32 51 62 44 47